Team

JOKE RIETVELD

JOKE RIETVELD

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’

Ik ben een geboren en getogen Rotterdamse. Daarnaast heb ik in de stad gestudeerd én er nagenoeg mijn hele werkzame leven doorgebracht. Dat werkzame leven begon voor mij bij Mazars, waarna ik bij Eneco lange tijd personal assistant ben geweest van eerst de Chief Operating Officer en later de Chief Executive Officer.

Bij Eneco kwam ik er achter dat ik het belangrijk vind om bij een bedrijf te werken waar duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke rol spelen. Ik ben me daar steeds bewuster geworden van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die bedrijven hebben en de positieve impact die je als bedrijf kunt maken. Die handschoen pak ik graag op.

Om die reden voel ik me bij Realconomy als een vis in het water. Dit bedrijf is meer dan zomaar een vastgoedontwikkelaar. Hier willen we niet alleen een tastbaar gebouw neerzetten, maar vooral ook een mooie beleving creëren die toekomstbestendig is. Hier nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en willen we daadwerkelijk positieve impact maken op de samenleving. Denk alleen al aan het Social Impact Fonds Rotterdam, waarbinnen inwoners, publieke en private partijen samenwerken om de stad waar ik zo van hou sterker te maken.

In mijn rol als directieassistent mag ik de mannen ondersteunen om al die mogelijkheden op het vlak van gebiedsontwikkeling tot realisatie te brengen. Een mooie taak, waarbij ik zelf ook elke dag weer leer. Dat vind ik belangrijk; niet voor niets heb ik gedurende mijn carrière verschillende opleidingen gevolgd, waaronder een hbo-opleiding Management, Economie & Recht. Ik wil over zoveel mogelijk zaken kunnen meepraten en -denken. Daarbij ben ik een echte teamspeler, die belanghebbenden met elkaar verbindt en graag gezamenlijk aan doelen werkt. Want, zo is mijn motto: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

MEER WETEN

Linkedin profiel

Mijn collega's

 • HANS VAN ROSSUM

  Managing Director / Partner Bij Realconomy Link
  HANS VAN ROSSUM
 • BASTIAAN VAN DER KNAAP

  Partner Bij Realconomy Link
  BASTIAAN VAN DER KNAAP
 • JASPER VAN ORDEN

  Gebiedsontwikkelaar Bij Realconomy Link
  JASPER VAN ORDEN
 • ERIK SCHERPENZEEL

  Financial controller Bij Realconomy Link
  ERIK SCHERPENZEEL
 • KOOS VALKENBURG

  Financieel adviseur Bij Realconomy Link
  KOOS VALKENBURG
 • JORIS KIL

  Financieel adviseur Bij Realconomy Link
  JORIS KIL