Team

MAX VAN DER KNAAP

MAX VAN DER KNAAP

‘Voorrecht om nieuwe stukken stad te scheppen’

Als ik ergens vastgoed te koop zie staan, ruik ik kansen. In welke staat zou het zijn? Op welke manier kunnen we het herontwikkelen? En welke functie(s) zou het gebouw kunnen krijgen? Voor mij was het dan ook logisch dat ik tijdens mijn studie Small Business and Retail Management stage ging lopen bij een gerenommeerde Rotterdamse vastgoedbelegger.

Ik leerde er veel en heb dit naast mijn studie in dienst bij Realconomy voortgezet. De voornaamste les is dat ik veel breder naar dingen ben gaan kijken. Ik zie niet alleen meer de potentie van vastgoed, maar van een volledig gebied. Als gebiedsontwikkelaars scheppen we als het ware nieuwe stukken stad, door verschillende gebieden te herontwikkelen en met elkaar te verbinden. Dat ik daar dagelijks aan mag werken, vind ik een voorrecht.

Als gebiedsontwikkelaar zorg ik dat lopende projecten op koers blijven. Of het nu gaat om het begeleiden van de financiering voor de verbouwing van het stadion en trainingscomplex van Sparta of om meewerken aan de slimme herontwikkeling van een oud manageterrein in Leidschendam tot een moderne sportcampus. Mijn rol als controller binnen het finance-team geeft me bovendien een extra invalshoek om zo breed mogelijk naar onze projecten te kunnen kijken.

MEER WETEN?

Linkedin profiel

Mijn collega's

 • HANS VAN ROSSUM

  Managing Director / Partner Bij Realconomy Link
  HANS VAN ROSSUM
 • BASTIAAN VAN DER KNAAP

  Partner Bij Realconomy Link
  BASTIAAN VAN DER KNAAP
 • JASPER VAN ORDEN

  Gebiedsontwikkelaar Bij Realconomy Link
  JASPER VAN ORDEN
 • JOKE RIETVELD

  Directieassistent Bij Realconomy Link
  JOKE RIETVELD
 • ERIK SCHERPENZEEL

  Financial controller Bij Realconomy Link
  ERIK SCHERPENZEEL
 • KOOS VALKENBURG

  Financieel adviseur Bij Realconomy Link
  KOOS VALKENBURG
 • JORIS KIL

  Financieel adviseur Bij Realconomy Link
  JORIS KIL