Team

Jasper van Orden

Jasper van Orden
Business Developer
Realconomy
Projecten
Feyenoord City
Sportcampus Leidschendam

Liefhebber van wereldsteden geeft vorm aan gebiedsontwikkeling vorm

Ik hou van steden. Het zijn de plaatsen bij uitstek waar mensen, culturen en gedachten elkaar ontmoeten. Zo worden nieuwe ideeën geboren en uitgevoerd. De stad hoort een plek te zijn waar het goede leven op de stadsbewoner, de forens en de bezoeker ligt te wachten. En daar is werk aan de winkel, want steden groeien en de drukte neemt toe, waardoor welzijn en leefbaarheid onder druk staan. Ik wil daarom met alle disciplines en stakeholders nadenken over mobiliteit, energieverbruik, klimaat, technologie en functies. Uiteraard moet dat denken leiden tot handelen: je bent Rotterdammer, of je bent het niet.

Bij Realconomy werk ik als business developer. Hier creëer ik samen met alle betrokkenen innovatieve concepten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de marketing van Realconomy.

Ik studeerde redactioneel ontwerp en design thinking in Rotterdam, Berlijn en Boston. Acht jaar geleden startte ik Rodesk, een designbureau voor user experience met een focus op sport en stedelijke ontwikkeling. Daarvoor was ik als grafisch en ruimtelijk ontwerper onder meer betrokken bij het Ministerie van VROM, Rotterdam Centraal, Randstadrail en het stedenbouwkundige magazine S&RO. Tijdens deze projecten groeide mijn fascinatie voor mobiliteit, buitenruimte en (hoogbouw)architectuur uit tot de passie voor stadsontwikkeling die me naar Realconomy voerde.

Meer weten over mij?

Linkedin profiel

Mijn collega's

 • Hans van Rossum

  Managing Director / Partner Bij Realconomy Link
  Hans van Rossum
 • Bastiaan van der Knaap

  Partner Bij Realconomy Link
  Bastiaan van der Knaap
 • Wout Korving

  Partner Bij Realconomy Link
  Wout Korving
 • Max van der Knaap

  Business Developer Bij Realconomy Link
  Max van der Knaap