Digitale gebiedsontwikkeling: de nieuwe Realconomy website

Digitale gebiedsontwikkeling: de nieuwe Realconomy website

Wie constant bezig is de fysieke ruimte een stap verder de toekomst in te tillen mag daarbij de virtuele omgeving niet uit het oog verliezen. Voor ons was die constatering aanleiding om de handen ineen te slaan met de digitale strategen van Rodesk voor de realisatie van de nieuwe Realconomy website. Het resultaat mag er zijn: een overzichtelijke, uitnodigende en intuïtieve site waar onze bezoekers bijna vanzelf alles te weten komen over de voortgang in onze laatste grootstedelijke ontwikkeltrajecten.

Virtuele vergezichten en tastbare vooruitgang

Een korte wandeling door ons nieuwe digitale landschap is genoeg voor een vogelvluchtperspectief op onze lopende projecten. Wie meer wil weten is van harte welkom om dieper te duiken. Blader door ons portfolio, vind heldere omschrijvingen van ons dienstenaanbod en krijg een eerste indruk van de mensen achter Realconomy. Vanaf ons virtuele platform is een eerste contact zo gelegd, dus met deze nieuwe site verbinden we digitale vergezichten aan concrete stappen richting bouwen aan de fundering van onze stedelijke toekomst.

Een actuele blik op de toekomst

We leven in een wereld die nooit stilstaat. De dynamiek van een kloppend stadshart weerspiegelt de voortdurende evolutie van onze digitale leefwereld. We zijn vastberaden om onze site voortdurend te blijven actualiseren en verder te verbeteren. Zo blijven we bovenop de actualiteit zitten, terwijl we de ontwikkelingen leiden en volgen die de toekomst van ons vakgebied, onze organisatie en onze steden bepalen.

Gerelateerd nieuws

Digitale gebiedsontwikkeling: de nieuwe Realconomy website Link

Digitale gebiedsontwikkeling: de nieuwe Realconomy website

We sloegen de handen ineen met de digitale strategen van Rodesk voor de realisatie van de nieuwe Realconomy website.

Groen licht voor de volgende stap uit Stadionplan Feyenoord Link

Groen licht voor de volgende stap uit Stadionplan Feyenoord

Goed nieuws voor Rotterdam: de seinen staan op groen voor een volgende fase van Stadionplan Feyenoord.