Interne gebiedsontwikkeling: Realconomy is verhuisd naar hartje Rotterdam

Interne gebiedsontwikkeling: Realconomy is verhuisd naar hartje Rotterdam

Sinds augustus 2018 is Realconomy gevestigd in het gloednieuwe kantorencomplex FIRST, pal aan de Weena, een markante spil in het gonzende Rotterdam Central District. Tot een imponerende hoogte van 128 meter stralen het glas en de zandkleurige gevel een zakelijke grandeur uit die past bij de omringende architectuur van het stadshart, waaronder de glanzende contouren van het nu al spraakmakende Centraal Station.

FIRST choice

De allure en de locatie van FIRST, ontwikkeld door Maarsen Groep en MAB en ontworpen door De Architecten Cie, maakte de keus voor het nieuwe Realconomy corporate HQ eenvoudig. Op de 20e verdieping geeft 400m2 vloeroppervlak ons niet alleen de ruimte die we zochten, maar ook een ongeëvenaard uitzicht op Central District. Zo houden we letterlijk zicht op een reeks ontwikkeltrajecten uit verschillende dossiers waarmee we de komende jaren het gezicht van de stad gaan vitaliseren.

Symbolisch en strategisch

De sprong naar FIRST is een symbolische stap en een strategische zet tegelijk. We zitten graag dicht bij onze partners en een florerende organisatie verdient een inspirerende werkplek. Met een vinger aan de slagader van het Rotterdamse stadsleven, het OV voor de deur en alle voorzieningen die een ontwikkelaar zich kan wensen is Realconomy klaar voor de toekomst van Rotterdam – and beyond.

Gerelateerd nieuws

Realconomy koopt grond in Leidschendam voor nieuwe ontwikkeling Link

Realconomy koopt grond in Leidschendam voor nieuwe ontwikkeling

Van oude manege met omliggende sportcomplexen naar multifunctionele sportcampus in Leidschendam.

Groen licht voor de volgende stap uit Stadionplan Feyenoord Link

Groen licht voor de volgende stap uit Stadionplan Feyenoord

Goed nieuws voor Rotterdam: de seinen staan op groen voor een volgende fase van Stadionplan Feyenoord.