Over ons

We bouwen aan de steden van de toekomst, door de realiteit van vandaag te verbinden met de mogelijkheden van morgen.

Over ons

De kunst van het verbinden

Als vooruitstrevende gebiedsontwikkelaars bouwen we bij Realconomy aan de steden van de toekomst. Voor de slimme, fitte en verantwoorde stad van morgen is meer nodig dan staal en beton alleen. Verantwoorde binnenstedelijke gebiedsontwikkeling, ons werkveld, behelst de kunst van het verbinden. Realconomy orkestreert en waarborgt de samenwerkingsverbanden tussen alle betrokkenen, van marktpartijen en overheden tot bewoners, exploitanten en financiers. Daarmee bouwen we aan vertrouwen: de moed om te investeren in de toekomst van een intelligente, duurzame en vitale stad.

Werken aan de toekomst in het kloppende hart van de stad

Het transformeren van grootstedelijk grondgebied en infrastructuur is een uitdagende en complexe aangelegenheid: een opgave die vraagt om trefzekere en wendbare allianties. Het hart van de stad is het knooppunt waar levens, procedures, logistiek en economie elkaar van minuut tot minuut kruisen. Met een geolied samenspel van partnerverbanden voorkomen we ontrafeling van deze hechte binnenstedelijke weefsels. Zo minimaliseren we de impact op stedelingen, mobiliteit en dienstverlening terwijl de stad zich slimmer, fitter en robuuster op de toekomst richt.

Vandaag beginnen aan morgen

Onze mensen bundelen ervaring en expertise uit het bedrijfsleven en de wereld van de overheid in de vorming van trefzekere partnerships. We zijn niet bang om zelf risicodragend deel te nemen aan onze partnerships. Daarbij opereren we los van specifieke bouwers of andere belanghebbenden voor een evenwichtige, onafhankelijke positie. Zo scheppen we de voorwaarden voor verantwoord bouwen aan een duurzaam en lucratief toekomstperspectief. Benieuwd naar hoe Realconomy kan helpen om je grip, regie en slagkracht te vergroten bij grootstedelijke gebiedsontwikkeling? Neem vandaag nog contact op met ons team, want de ontwikkelingen van morgen zijn altijd dichterbij dan je denkt.

Meer weten over wat we doen?

Bekijk onze diensten
 • Hans van Rossum

  Managing Director / Partner Bij Realconomy Link
  Hans van Rossum
 • Bastiaan van der Knaap

  Partner Bij Realconomy Link
  Bastiaan van der Knaap
 • Wout Korving

  Partner Bij Realconomy Link
  Wout Korving
 • Jasper van Orden

  Business Developer Bij Realconomy Link
  Jasper van Orden
 • Max van der Knaap

  Business Developer Bij Realconomy Link
  Max van der Knaap