Team

BASTIAAN VAN DER KNAAP

BASTIAAN VAN DER KNAAP

Waarde bouwen op globale en lokale fundamenten

Wat begon vanuit mijn positie als senior relatiemanager groeide uit tot de regiodirectie van ING Wholesale Banking Rotterdam. Intussen vertakte mijn loopbaan zich op globaal niveau: van executive management development bij IMD in Zwitserland tot Directeur Structured Lending voor ING Barings in Zuid-Afrika.

Vanuit ING sloeg ik als Rotterdamse bankier mijn vleugels zowel lokaal als internationaal uit, met externe betrekkingen in bestuursfuncties bij South African Chamber of Commerce (Sanec), Netherlands Turkey Business Association (NETUBA), Rotterdam Partners en Rotterdam Running Ambassadors. Daarnaast blijf ik als statutair directeur betrokken bij Rotterdam Port Fund Management en als partner bij First Dutch Capital. Daarmee ondersteun ik – wereldwijd en stadsbreed – ondernemers en investeerders bij het bouwen van waarde, steeds op stevige fundamenten van wederzijds vertrouwen en financiĆ«le stabiliteit.

Mijn globale en lokale inspanningen brachten me als Fund Executive naar Realconomy. Mijn werkwijze kenmerkt zich door full commitment en full support: een houding die niet alleen onderscheidend werkt, maar tevens onderscheiden werd, in de vorm van de Erasmusspeld die ik in 2015 van de stad mocht ontvangen.

MEER WETEN?

Linkedin profiel

Mijn collega's

 • HANS VAN ROSSUM

  Managing Director / Partner Bij Realconomy Link
  HANS VAN ROSSUM
 • JASPER VAN ORDEN

  Gebiedsontwikkelaar Bij Realconomy Link
  JASPER VAN ORDEN
 • ERIK SCHERPENZEEL

  Financial controller Bij Realconomy Link
  ERIK SCHERPENZEEL
 • KOOS VALKENBURG

  Financieel adviseur Bij Realconomy Link
  KOOS VALKENBURG
 • JORIS KIL

  Financieel adviseur Bij Realconomy Link
  JORIS KIL