Team

JASPER VAN ORDEN

JASPER VAN ORDEN

‘Liefde voor ‘de stad’ bracht me bij Realconomy’

Ik heb een voorliefde voor steden. Niet alleen omdat ik in de binnenstad van Rotterdam woon of ‘design thinking’ studeerde in Boston en Berlijn. Het komt doordat steden bij uitstek plekken zijn waar mensen, culturen en gedachten elkaar ontmoeten en waar creatieve ideeën ontstaan én gestalte krijgen. In zo’n omgeving voel ik me thuis.

Hierin ben ik niet alleen, want steden groeien en de druk op de stad neemt toe. Daar komen we op het punt waar ik als gebiedsontwikkelaar mijn bijdrage wil leveren. Op verschillende dossiers werk ik samen met alle betrokken partijen aan een gemeenschappelijke stip op de horizon en een haalbaar plan dat antwoord geeft op actuele thema’s als ruimtegebruik, mobiliteit, diversiteit, klimaat en technologie.

Gebiedsontwikkeling gaat voor mij, en voor iedereen bij Realconomy, verder dan alleen een mooie plek of een mooie verzameling gebouwen. We willen stukken stad maken die toekomstbestendig zijn en waar diverse mensen en functies elkaar versterken.

Mijn fascinatie voor stedenbouw en (hoogbouw)architectuur werd na mijn studie verder gevoed in mijn werk als grafisch en ruimtelijk ontwerper voor onder meer het Ministerie van VROM, Rotterdam Centraal, Randstadrail, het stedenbouwkundige magazine S&RO en mijn eigen bedrijf Rodesk, een designbureau voor user experience met een focus op sport en stedelijke ontwikkeling. Het groeide uiteindelijk uit tot de passie voor stadsontwikkeling die me bij Realconomy bracht. En die me daar ook nog lang zal houden.

MEER WETEN?

Linkedin profiel

Mijn collega's

 • HANS VAN ROSSUM

  Managing Director / Partner Bij Realconomy Link
  HANS VAN ROSSUM
 • BASTIAAN VAN DER KNAAP

  Partner Bij Realconomy Link
  BASTIAAN VAN DER KNAAP
 • ERIK SCHERPENZEEL

  Financial controller Bij Realconomy Link
  ERIK SCHERPENZEEL
 • KOOS VALKENBURG

  Financieel adviseur Bij Realconomy Link
  KOOS VALKENBURG
 • JORIS KIL

  Financieel adviseur Bij Realconomy Link
  JORIS KIL