Suzanna Vergouwe nieuw teamlid Social Impact Fonds Rotterdam

Suzanna Vergouwe nieuw teamlid Social Impact Fonds Rotterdam

Het Social Impact Fonds Rotterdam (SIFR) heeft het team uitgebreid. Suzanna Vergouwe is sinds 1 januari 2021 als senior impact investment analist verantwoordelijk voor de beoordeling van nieuwe ondernemingen en het mede-managen van bestaande portfoliobedrijven.

Suzanna heeft jarenlange fondservaring bij landelijke vermogensfondsen en heeft daarnaast een groot sociaal Rotterdams netwerk. Vanuit die kennis en ervaring gaat ze meebouwen aan het impactraamwerk van het SIFR.

Realconomy is samen met Rebel Group initiatiefnemer van het SIFR. Om de stad sociaaleconomisch sterker te maken, investeren wij in bedrijven die betekenisvol willen ondernemen en maatschappelijke uitdagingen op een bedrijfsmatige en innovatieve manier willen aanpakken. Deze ondernemingen ondersteunen we met financiering en verschaffen we toegang tot kennis en advies over sociaal ondernemen en gemeentelijk beleid, impactprogamma’s en subsidiemogelijkheden. We worden hierbij onder meer gesteund door het Sint Laurensfonds en onze samenwerkingspartners Voor Goed – Rotterdam Impact Agency en de Gemeente Rotterdam.

Meer over hoe we sociale impact maken?

Meer verder

Gerelateerd nieuws

2020 was een spannend jaar met bijzondere mijlpalen Link

2020 was een spannend jaar met bijzondere mijlpalen

Vers Beton vroeg Hans van Rossum wat er ondanks de coronacrisis terecht is gekomen van de ambities in 2020.

Bezoek aan Curaçao creëert draagvlak voor herontwikkeling Plaza Hotel Link

Bezoek aan Curaçao creëert draagvlak voor herontwikkeling Plaza Hotel

Tijdens het bezoek werd gesproken met diverse betrokken ministeries en vertegenwoordigers van Willemstad.