Belangrijke stap binnen Feyenoord City: akkoord over uitplaatsing TLR

Belangrijke stap binnen Feyenoord City: akkoord over uitplaatsing TLR

Het is met recht een goede vrijdag voor het project Feyenoord City: de Stichting Gebiedsontwikkeling aan de Maas heeft vandaag (vrijdag 10 april 2020) een overeenkomst getekend met TLR International Laboratories over de uitplaatsing naar een andere locatie. Dit akkoord is van groot belang voor de realisatie van het nieuwe stadion van Feyenoord.

 

Het laboratorium van TLR is nu nog gevestigd in een pand aan de Bankwerkerstraat. Dit pand werd al eerder verworven in het kader van de totale gebiedsontwikkeling. In de overeenkomst is afgesproken dat TLR uiterlijk 1 januari 2022 verhuisd is. Daarmee kan de locatie tijdig bouwrijp worden gemaakt voor de bouw van het nieuwe stadion van Feyenoord.

Centrale rol

Het akkoord is tevens een succes voor Realconomy. Als onderdeel van het dagelijks bestuur van Stichting Gebiedsontwikkeling aan de Maas vertolken we een centrale rol binnen het project Feyenoord City. We waren dan ook nauw betrokken bij de onderhandelingen met TLR, die lang hebben geduurd maar naar tevredenheid van beide partijen zijn afgerond.

Meer weten over Feyenoord City en onze rol binnen dit project?

Bekijk project

Gerelateerd nieuws

Masterplan Feyenoord City vastgesteld door College van B&W Link

Masterplan Feyenoord City vastgesteld door College van B&W

Realconomy vormt als onderdeel van het dagelijks bestuur van de Stichting een cruciale schakel in deze gebiedsontwikkeling.

Groen licht voor volgende stap stadionplan Feyenoord Link

Groen licht voor volgende stap stadionplan Feyenoord

Goed nieuws voor Rotterdam: de seinen staan op groen voor een volgende fase van Stadionplan Feyenoord.